<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=306560313669154&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
apriil-reklame

En tannkrem er jo ikke bare en tannkrem

Apriil Reklame lager kommunikasjon folk bryr seg om, for noen av landets største merkevarer. I Oslo, Bergen og Stavanger sitter det mennesker med kompetanse innen blant annet konsept- og idéutvikling, kommunikasjonsstrategier, digital markedsføring, sosiale medier, design, filmproduksjon, og animasjon. 

Reklame

Apriil har over 30 års erfaring med merkevarebyggende og taktiske kampanjer for Mitsubishi. Gjennom årene har det blitt utviklet strategier og laget utallige løsninger for den japanske bilprodusenten.  

Reklame

I mørket kan refleks være forskjellen på liv og død. Undersøkelser viser at kun 4 av 10 nordmenn bruker refleks. De aller verste er de voksne. Skyss – mobilitetsselskapet på Vestlandet, er helt avhengig av at fotgjengere bruker refleks for å se dem tidsnok i mørket. For å minne nordmenn på viktigheten av å bli sett, lagde Apriil verdens største refleks midt på Torgalmenningen i Bergen.

Reklame

Vi valgte Apriil fordi de demonstrerte en sterk forståelse for vår merkevare, men enda viktigere, for våre gjester – Anja Sadock, markedssjef Scandic Hotels Group. De siste årene har Apriil utviklet strategier og konsepter for Scandic i Norden og Tyskland.

BOB

Reklame

Hvis du spør fem på gata om hva et boligbyggelag er, får du sannsynligvis fem veldig ulike svar. Det er komplekse greier, men skjærer man til beinet, handler det om å bygge boliger i lag. Og nettopp det ble budskapet i kampanjen som til slutt førte til en nettoøkning på over 3000 medlemmer i BOB og et signifikant merkevareløft.