<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=306560313669154&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
apriil-design

Fint, stygt eller verdiskapende?

Visste du at 33% av mennesker helt ubevisst avgjør om de liker et produkt utelukkende basert på det visuelle?
Med utgangspunkt i innsikt og strategi, skaper vi i Apriil visuelle historier, gode kundeopplevelser og utvikler tydelige og robuste merker for alle medier og plattformer, digitale som fysiske.

Merkedesign

En sterk og unik merkevare skapes blant annet gjennom en helhetlig visuell identitet. Merkevarens visuelle eiendeler er helt avgjørende får å få en plass i målgruppens hoder og hjerter. Dette er viktig enten det gjelder utviklingen av et nytt merke, en endring av merkets posisjon eller vedlikehold av en eksisterende merkeidentitet.
Merkedesign omfatter blant annet: Merkestrategi, merkekonsepter, merkeplattform, navneutvikling, visuell identitet, merkehåndbok og rådgivning

Grafisk design

Et grafisk uttrykk som stemmer med ønsket etterlatt inntrykk, bygger merkevaren og gir konkurransefortrinn.
Grafisk design omfatter blant annet: Design av grafiske profiler, profilhåndbok, trykksaker, pakningsdesign, messe- og utstillingsdesign, orienteringsdesign og design i fysiske miljøer.

Digital design

Merkevaren lever på nettet. Et godt design, tilpasset den digitale kundereisen er viktig for hvordan man opplever at merket leverer.
Digital design omfatter blant annet: Design av nettsider og apper (UI og UX) og design av digitalt kampanjemateriell.

Motion design

Bilder, grafikk og animasjon i bevegelse er sterke virkemidler nå man skal påvirke følelser og formidle et budskap som engasjerer.
Motion design omfatter: Grafikk og animasion til film, video, digitale sendinger, nettsider, bedriftspresentasjoner mm

Tjenestedesign

Med menneskers faktiske behov i skaper vi tjenester og kommunikasjon som forbedrer kundeopplevelsen. Gode og praktiske prosesser, verktøy og metoder gir bedre ideer og et bedre beslutningsgrunnlag når nye tjenester skal utvikles eller eksisterende forbedres.
Tjenestedesign omfatter: Innsiktsinnhenting, strategiske og kreative workshops, metodikker som kartlegging av kundereiser, design thinking, design sprint, brand sprint m.fl.

Kontakt

Send oss en melding

Design

Hvor begynner man når man får oppgaven å revitalisere den visuelle identiteten til Norges kanskje mest ærverdige merkevare Grand Hotel?  

Design

Ikoniske Hotel Norge har vært en viktig møteplass for lokale og internasjonale gjester i over 130 år. Da hotellet i 2018 stod ferdig renovert gikk jobben med å skape en helt ny visuell identitet til Apriil.

Design

Med basis i innsikt om unge sjåfører og deres ønsker om en mer rettferdig bilforsikring, ble forsikringsproduktet «Sidekick» utviklet. Sidekick er en innretning i bilen som måler hvordan du kjører via en app, med samme navn.