<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=306560313669154&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
event-header

Congress - PCO

Prosjektledelse

Kongresser er komplekse arrangementer som krever streng fremdriftskontroll og styring av arbeidsoppgaver. Vi innehar både kompetanse og erfaring til å bistå og ta ansvar for lede prosjektet fra oppstart, gjennom planlegging til gjennomføring og oppfølging – i nært samarbeid med oppdragsgiver.

Budsjett administrasjon, kostnadskontroll og økonomiansvar

Kongresser må gjennomføres i henhold til budsjett og vi har innehar både kompetanse og erfaring til å påta oss ansvar for å identifisere inntektspotensialet, utøve aktiv kostnadskontroll og påta oss økonomisk ansvar for at arrangementet gjennomføres i henhold til budsjett – nært samarbeid med oppdragsgiver.

Utstilling og sponsorat administrasjon

Kongresser trenger ofte finansiering gjennom å tilrettelegge for en profesjonell håndtering av utstilling og sponsorat. Vi innehar både kompetanse og erfaring til å levere høy kvalitet på dette området, som sikrer at kongressen kan tilby et attraktivt eksponeringsprodukt til både utstillere og sponsorer – i nært samarbeid med oppdragsgiver.

Arrangement websider og påmeldingsplattformer

Kongresser trenger både webside og påmeldingsplattformer som er integrert i en moderne kongress programvare som sikrer en informativ, intuitiv og enkel deltakerreise. Vi innehar både kompetanse erfaring og IT arbeidsverktøy til å gi kongressen state-of-the-art arrangementswebsider og påmeldingsplattformer.

Deltakeradministrasjon og abstracts administrasjon

Kongresser har ofte komplekse behov for både påmelding til faglige sesjoner, sosiale arrangementer, utflukter, hotellrom og kanskje også innsendelse av faglige abstracts. Vi innehar både kompetanse og erfaring til å administrere og kvalitetssikre denne viktige påmeldingsprosessen, med dertil hørende betalingsinfrastruktur.

Teknisk ansvarlig for gjennomføring inkludert sekretariatbemanning

Kongresser trenger ofte mange underleverandører (arrangementssted, AV teknisk infrastruktur, servering, underholdning, transport, tolketjenester, grafisk design, dekor, stands og sekretariats bemanning for å nevne noen). Vi innehar både kompetanse og erfaring til å stå som kontraktsmotpart med alle underleverandører samt kvalitetssikre leveranse i henhold til behov og budsjett – nært samarbeid med oppdragsgiver.

Apriil Congress - Destination Management

I tillegg til å tilby omfattende PCO tjenester, så leverer Apriil Congress også skreddersydd VIP turproduksjon. Vi leverer denne turproduksjonen til primært utenlandske forretningskunder som ønsker å legge sine salgsmøter, produktlanseringer, VIP evenementer og incentivreiser til Norge. Denne type skreddersøm i turproduksjonen gjenkjennes både nasjonalt og internasjonalt som DMC virksomhet. DMC står for ‘Destination Management Company’ Vi er altså et unikt byrå i Norge som aktivt og kommersielt markedsfører, selger og produserer Norge som reisemål i utlandet til internasjonale målgrupper (DMC virksomhet) i tillegg til å være et fullverdig Kongressbyrå (PCO virksomhet). Gjennom vår utstrakte DMC virksomhet, hvor vi i flere tiår har produsert, tilrettelagt og gjennomført arrangementer og opplevelser for utenlandske gjester, så har vi tillært oss en naturlig ryggmargsrefleks på ‘buttler attention’. Apriil Operations staff drar sammen med gjestene på turene og ‘advancer’ alle stedene som besøkes; vi er i forkant av gruppen og sjekker leverandørens set-up, slik at vi vet at alt er på plass og klart før gjestene dukker opp. Ingenting overlates til tilfeldighetene.

Denne ryggmargsrefleksen er overført til vår PCO virksomhet og denne ‘butler attention’ er det ingen andre rene PCOer som har her i Norge – og dette legges merke til hos våre kongressdeltakere.

Fredrik Hannestad
Byråleder PR
fredrik.hannestad@apriil.no
907 87 621

Fredrik Hannestad
Byråleder PR

Fredrik Hannestad er kommunikasjonsrådgiver og partner, og har siden 2007 vært daglig leder i Apriil PR AS. Han arbeider særlig med kommunikasjonsstrategier, rådgivning, undersøkelser og mediekontakt - spesielt under kriser. Hannestad har 25 års erfaring som kommunikasjonsrådgiver, og har blant annet vært daglig leder i Geelmuyden Kiese i Bergen. Hannestad er utdannet ved Sjøkrigsskolen, og arbeidet i Sjøforsvaret i elleve år med bl.a strategier og tiltak knyttet til kommunikasjon. Hannestad har hatt verv i Kommunikasjonsforeningen i Hordaland og Sogn og Fjordane, og har også vært nestleder i styret i KOMM – Sertifiserte kommunikasjonsbyråer. Dessuten har han ulike verv i flere aksjeselskaper, og han er styreleder i Bergen Ballklubb (Bergen Elite).

 • Medierådgiving
 • Krisehåndtering
 • Samfunnskontrakt
 • Sosiale medier
 • Forretningsutvikling
 • Strategisk kommunikasjon

Trond Albert Skjelbred
Partner
trond.skjelbred@apriil.no
909 95 909

Trond Albert Skjelbred
Partner

Trond Albert Skjelbred er partner og medeier i Apriil PR. Han arbeider med utvikling og gjennomføring av kommunikasjonsstrategier, krisehåndtering og medierådgivning. Han holder også kurs i retorikk, etikk og sosiale medier for toppledere. Han har 25 års erfaring som konsulent fra selskaper som Geelmuyden Kiese og PwC. Skjelbred er en ettertraktet foredragsholder og samfunnsdebattant og har skrevet bøkene Perspektiver på PR (2016), Hvordan lykkes som konsulent? (2013) og Idar Vollvik om PR (2009). Han har holdt et 50-talls foredrag i Norge, Danmark og Sverige om konsulentrollen. Skjelbred er vinner av Konsulentprisen og er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

 • Medierådgiving
 • Krisehåndtering
 • Samfunnskontrakt
 • Sosiale medier
 • Forretningsutvikling
 • Strategisk kommunikasjon

Silje Ulveseth
Kommunikasjonsrådgiver
silje.ulveseth@apriil.no
918 09 769

Silje Ulveseth
Kommunikasjonsrådgiver

Silje Ulveseth  er kommunikasjonsrådgiver i Apriil PR. Hun er utdannet journalist fra Mediehøgskolen Gimlekollen. Ulveseth har 13 års erfaring med journalistikk, web og kommunikasjon, og kom nylig fra stillingen som kommunikasjonsansvarlig i Vest Næringsråd. Hun har tidligere jobbet som nettjournalist i Dinside.noTV2.noKK.noLommelegen.no, og FVN.no. Ulveseth har også lang erfaring med sosiale medier, deriblant innholdsmarkedsføring og søkemotoroptimalisering

 • Medierådgiving
 • Krisehåndtering
 • Samfunnskontrakt
 • Sosiale medier

Hans Wilhelm Gullestad
Senior kommunikasjonsrådgiver
hans.gullestad@apriil.no
907 60 854

Hans Wilhelm Gullestad
Senior kommunikasjonsrådgiver

Hans Wilhelm Gullestad er senior kommunikasjonsrådgiver i Apriil PR. Han startet selskapet i april 2000, var daglig leder frem til november 2007, og styreleder frem til mars 2015. Gullestad arbeider med strategisk kommunikasjonsrådgivning, medierådgivning og redaksjonelle produksjoner, blant annet for finansinstitusjoner. Gullestad er cand. mag. fra UiB med samfunnsvitenskapelig fagkrets. Før han begynte som kommunikasjonsrådgiver arbeidet han i til sammen ti år som informasjonsdirektør i Vital (nå DNB Livsforsikring) og Vesta (nå Tryg), og i 15 år som journalist i Bergensavisen, Dagbladet og NRK. Gullestad var leder i Norsk kommunikasjonsforening i perioden 1999 – 2001.

 • Medierådgiving
 • Krisehåndtering
 • Samfunnskontrakt
 • Research
 • Forretningsutvikling

Arne Abrahamsen
Senior kommunikasjonsrådgiver
arne.abrahamsen@apriil.no
951 39 220

Arne Abrahamsen
Senior kommunikasjonsrådgiver

Arne Abrahamsen  er senior kommunikasjonsrådgiver i Apriil PR og jobber spesielt med kommunikasjonsstrategier, markeds- og mediekommunikasjon. Han har mer enn 20 års erfaring fra kommunikasjonsarbeid både i Norge og internasjonalt. Abrahamsen har vært informasjonsdirektør ved Universitetet i Bergen, programsekretær i NRK og redaktør for Vestlandsrevyen. Han har en mastergrad fra University of California og er cand.mag. fra Universitetet i Bergen.
 • Medierådgiving
 • Krisehåndtering
 • Samfunnskontrakt
 • Forretningsutvikling

Håkon Opdal
Kommunikasjonsrådgiver
hakon.opdal@apriil.no
411 43 930

Håkon Opdal
Kommunikasjonsrådgiver

Håkon Eikemo Opdal (f. 1982) er kommunikasjonsrådgiver i Apriil PR, og arbeider spesielt med mediehåndtering, kommunikasjonsstrategier og prosjekter knyttet opp mot bærekraft, blå vekst og sirkulærøkonomi. Av utdanning har han bachelorgrad i fransk litteratur, og en mastergrad i samfunnskommunikasjon fra Universitetet i Agder. Opdal har over 20 års erfaring som profesjonell fotballspiller i klubbene Sportsklubben Brann, Idrettsklubben Start og Sønderjysk Elitsport (Danmark). Han var også en del av det Norges Herrelandslag i fotball i årene 2005-2009, og er vinner av Kniksenprisen som Norges beste keeper i 2006 og 2007.

 • Medierådgiving
 • Krisehåndtering
 • Samfunnskontrakt
 • Sosiale medier
 • Forretningsutvikling

Frida Urheim
Kommunikasjonsrådgiver
frida.urheim@apriil.no
900 75 961

Frida Urheim
Kommunikasjonsrådgiver

 

Frida Urheim (f. 1996) er junior kommunikasjonsrådgiver i Apriil PR. Hun arbeider særlig med synlighet i sosiale medier, tekstproduksjon samt medieanalyse og overvåkning. Urheim har tidligere arbeidet som prosjektleder i Retail House Norge, og har erfaring fra journalistikk. Hun er utdannet ved UiB og har en bachelorgrad i nordisk språk og litteratur.

 
 • Medierådgiving
 • Sosiale medier
 • Research

Vibeke Johannesen
Byråleder PR Oslo
vibeke.johannesen@apriil.no
41140333

Vibeke Johannesen
Byråleder PR Oslo

Vibeke Johannesen (f. 1975) er daglig leder for Oslo-kontoret til Apriil PR og Partner, og jobber fra både Oslo og Bergen. Hun har lang ledererfaring og har jobbet mange år i en svært utvikling- og prestasjonsbasert bransje, der resultatene er ferskvare. En bransje der man blir målt på sine prestasjoner fra dag til dag.

Vibeke er en leder som er opptatt av å sette ambisiøse mål og jobbe strukturert mot dette. Hun brenner for å finne gode løsninger sammen med andre, og gjøre andre gode. Hun er nysgjerrig og ønsker å dele sine unike erfaringer for å gjøre andre bedre. Vibeke kommer fra en av de mest medie-eksponerte lederstillingene på Vestlandet. Johannesen har utdanning fra BI med spesialisering i kommunikasjon, samt lederutdannelse fra Universitetet i Lousanne. Hun har flere styreverv i ulike bransjer.

Helena Haldorsen
Kommunikasjonsrådgiver
helena.haldorsen@apriil.no
97488015

Helena Haldorsen
Kommunikasjonsrådgiver

Helena Haldorsen (f. 1998) er kommunikasjonsrådgiver i Apriil PR. Hun arbeider med bedriftskommunikasjon, medierådgivning og myndighetskontakt. Arbeidet innebærer tekstproduksjon samt medieanalyse og politisk kommunikasjon. Haldorsen har gjennom både gjennom Velferdstinget Vest og partipolitikken jobbet med forvaltning på lokalt og regionalt plan.

Theodor Barndon Helland
Kommunikasjonsrådgiver
theodor.helland@apriil.no
47880799

Theodor Barndon Helland
Kommunikasjonsrådgiver

Theodor Barndon Helland (f. 1993) er kommunikasjonsrådgiver i Apriil PR. Han arbeider særlig med politisk kommunikasjon og analyse, myndighetskontakt og medierådgivning. Theodor holder foredrag om norsk politikk, politisk teori og statsvitenskap samt kurs i tale- og debatteknikk og skriving av taler, debattinnlegg og kronikker. Theodor har bl.a. jobbet for Stortinget, utenrikstjenesten og regional- og lokal forvaltning, og har hatt en rekke politiske-, folkevalgte- og frivillige verv. Han er utdannet ved Universitetet i Agder og har en mastergrad i statsvitenskap. Theodor er tilknyttet Civita, den liberale tankesmien.

Henriette Bruusgaard
Kommunikasjonsrådgiver
henriette.bruusgaard@apriil.no
93807251

Henriette Bruusgaard
Kommunikasjonsrådgiver

Henriette Bruusgaard (f.1982) er kommunikasjonsrådgiver i Apriil PR. Henriette har bakgrunn som programleder, reporter og journalist i TV2, TVNorge og NRK og har blant annet vært å se og høre i programmer som Absolutt Underholdning, Alt for Norge, Nitimen og God Morgen Norge.

Kristin Weber
Senior kommunikasjonsrådgiver
kristin.weber@apriil.no
93282549

Kristin Weber
Senior kommunikasjonsrådgiver

Caroline Vamnes
Kommunikasjonsrådgiver
caroline.vamnes@apriil.no
91990999

Caroline Vamnes
Kommunikasjonsrådgiver

Send oss en melding