<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=306560313669154&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Apriil Digital forsidebilde

Teknologi som bærekraftig grunnmur

Skal du utvikle ny nettside eller nettbutikk? Eller trenger du en skreddersydd applikasjon som integrerer med kjernesystemene i din bedrift? Vi tilbyr brukervennlige og robuste løsninger på anerkjente plattformer og rammeverk. Her er det plass til store og små.

Nettside

Ditt selskaps digitale avtrykk starter med en nettside. Ved å velge Apriil som samarbeidspartner loser vi deg trygt i havn med et godt teknisk fundament i tillegg til design, prototyping, innhold, SEO, markedsføring, universell utforming, integrasjoner og sikker drift. Vi hjelper deg å velge riktig publiseringsløsning (CMS) som bærebjelken i din digitale tilstedeværelse.

Nettbutikk

Apriil har lang erfaring med å realisere, markedsføre og drifte nettbutikk og netthandel. Vi har utviklet og implementert på bransjeledende plattformer som fundament for digital handel og uttak av forretningsstrategier. Vi håndterer hele prosessen med innsikt, design, integrasjoner, logistikk/frakt, betalingsløsning og drift. Med Apriil på laget får du en samarbeidspartner som sikrer din bedrift et konkurransefortrinn med digitale kundeopplevelser.

Webutvikling og applikasjoner

Noen ganger er ikke hyllevare nok. Med god innsikt og kartlegging kan Apriil hjelpe deg med å designe, prototype og implementere en teknisk løsning tilpasset alle flater med brukerens behov i fokus. Vi benytter standard rammeverk basert på .Net, php og javascript slik at det er enkelt og stabilt å vedlikeholde og videreutvikle.

Hubspot

HubSpot er et alt-i-ett-markedsførings-, salgs- og serviceverktøy. Plattformen inkluderer funksjoner som e-postmarkedsføring, landingssider, CRM, automatisering, rapportering og mye mer. HubSpot gir din bedrift en sentralisert plattform for å administrere og forbedre hele kundereisen, fra å tiltrekke seg besøkende til å konvertere dem til lojale kunder. Apriil er HubSpot-partner og har solid erfaring på plattformen og ikke minst hvordan integrere mot andre løsninger.

Drift og forvaltning

Raske, stabile og driftssikre løsninger er avgjørende for lønnsomhet og god merkevarebygging. Sikre deg en driftspartner med kompetanse på IT-sikkerhet og solide skytjenester. Apriil tilbyr kapasitet, sikkerhet, skalerbarhet og et driftsteam som løser dine behov for teknisk infrastruktur. Vår driftsavdeling har høy kompetanse på alt som skal til for å sikre din nettside, nettbutikk eller applikasjon fra både tekniske og sikkerhetsmessige trusler.

Kontakt

Send oss en melding