<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=306560313669154&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
apriil_media_cover

Budskap du kan ta og føle på

Vi i Apriil Media vet at mange av målgruppene til våre kunder ønsker å bli informert eller inspirert av kommunikasjon publisert på trykte medier. Vi kombinerer vår kunnskap om det trykte mediet med gode digitale løsninger slik at effekten blir optimal, og opplevelsen best mulig. Vi stiller høye krav til design, innhold og økonomi i det som skal formidles, og hos oss finner du dyktige prosjektledere, kreative og effektive designere og engasjerte selgere.

Vi er spesialister på drift og produksjon av magasiner og årsrapporter, men vi skaper også kreative og effektfulle kommunikasjonstiltak på mange kommunikasjonsflater for våre kunder.

Publishing

Alle utgivere av magasin i trykt eller digital form, kan ha nytte av å ha et profesjonelt miljø som kan bistå med det utvikling, produksjon og det praktiske. Vi i Apriil Media skaper et riktig produkt i forhold til målsetning som gjør at leserne ser stor verdi av magasinet. Om det er et fagmagasin, kundemagasin eller internmagasin har vi de rette kompetansene som løser produksjonen fra A til Å.

Vi løser det praktiske og ikke minst bidrar til at det blir et best mulig økonomisk regnestykke for utgiver. Vi har erfarne prosjektledere med som finner de beste løsningene på alle ledd av produksjonen, fra innhold, grafisk produksjon, trykk, adressering og distribusjon/publisering på nett.

Grafisk design

I Apriil Media har vi dyktige grafiske designere som arbeider både med profil samt bedriftenes visuelle framstilling både på nett, rapporter/presentasjoner og trykt materiell. For våre magasinkunder skaper vi et moderne grunndesign, bygger gode maler som igjen gjør at vi produserer de kommende utgavene effektivt og rimelig.

Salgstjenester

Apriil Media har en sterk salgskultur, og har egne ressurser som arbeider med annonsesalg på våre kunders prosjekter. De utvikler en salgsstrategi, utarbeider salgsmateriell og gjennomfører salget og kundeoppfølgingen. Vår profesjonelle tilnærming til dette arbeidet gjør at vi i mange tilfeller skaper prosjekter som gjør prosjektene svært økonomisk fordelaktige for våre oppdragsgivere.

Årsrapporter

Apriil Media arbeider med komplekse grafiske produksjoner, og årsrapporter er ofte et slikt prosjekt som krever erfaring og kompetanse innen dette feltet. Vi leverer ide/konsept, prosjektledelse og grafisk design med solid kvalitet. Våre kunder arbeider med oss år etter år, og vi utvikler prosjektene til å bli et ansikt utad for virksomhetene. Vi har erfaring med å levere rapporter fra både børsnoterte, offentlige og privateide selskap som ønsker å vise selskapet sine beste sider gjennom årsrapporten.

Send oss en melding

Media

Folgefonn Sommerskisenter tilbyr kombinasjonen av shorts og sommertemperaturer med det å stå på ski. Apriil Media står bak kampanjemagasin og omfattende digital kampanje.

Media

Onkonytt er bladet til kreftlegene, og dette har over tid utviklet seg til å bli et svært anerkjent fagblad blant kreftlegene og andre interesserte.

Media

I over 10 år har Apriil Media levert årsrapporten til Odfjell, i tillegg til grafisk profil og nettside. Ifølge Farmandprisen er rapporten en av landets beste for børsnoterte selskaper.