<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=306560313669154&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kontorprat - Susann og AK0

Historiene folk husker

Alle har en historie. En god historie kan være gull verdt for deg og din virksomhet. Men noen må fortelle den. Apriils redaksjon består av erfarne innholdsskapere og tidligere journalister som finner fortellingene som er verdt å formidle fra din bedrift.
Vi jobber hver dag med å finne de beste vinklingene og historiene for våre kunder. Fortellingene presenteres som tekst, foto, video og/eller lyd. Dette kan deles både i interne og eksterne kommunikasjonskanaler, gjennom for eksempel nyhetsbrev til kunder, innholdsmarkedsføring, arrangementer og ulike sosiale medier.

Tekst og historiefortelling

For å få fram det du vil, må du ha en tydelig tekst med et klart budskap som er rettet mot målgruppen din. En historie har også faste kjennetegn, og vi kan historiefortelling. Fakta og informasjon som står alene, blir fort glemt. Men pakker du inn de samme faktaene og informasjonen i en historie, blir budskapet ditt husket og delt. Vi bruker journalistisk metode og jobber med alt av tekst til ulike kommunikasjonskanaler.

Vi hjelper deg med:
Reportasje, nyhetssak, tale, magasinsak, innholdsmarkedsføring, nettsider, blogg, innholdsproduksjon.

Manus og programledelse

Vi skriver den gode fortellingen som gjør at mottakeren får det med seg. Vi kan lage manus og gjennomføre intervjuer til arrangement og konferanser, tv, podkast og interne eller eksterne møter. Vi har også erfarne tv-programledere som kan bidra med å lede sendinger, ha regi på opptak eller veilede medarbeidere som skal på scenen eller foran kamera.

Vi hjelper deg med:
Film/tv, podkast, intervjuer, veiledning og trening før opptreden.
Les mer om vårt studio og podkast.

Visuell formidling med video, foto, lyd/podkast

Med video, foto og lyd kan historiene fra din virksomhet formidles enda sterkere. Vi kan besøke din bedrift med kamera eller dere kan komme i vårt studio og gjøre opptak.

Vi hjelper deg med:
Video, foto, lyd, podkast, manus, regi, streaming.
Les mer om vårt studio og podkast.

Strategi og planlegging

Ved å lage en smart innholdsplan sammen med oss vet du hvilke historier du bør fortelle – hvor og når.

Vi hjelper deg med:
Innholdsplan, strategi, research.

Send oss en melding

Story

Framtidsfylket jobber for å rekruttere og beholde kompetanse og arbeidskraft i Vestland. For de er historiefortelling en viktig del av strategien. Arita og Gjermund Åkre gav opp gode jobber i oljebransjen for å satse på siderproduksjon i Hardanger - og har aldri sett seg tilbake.

Story

Industribygger Per Grieg sr. (90) har overlatt roret til barna - femte generasjon Grieg. Hva er hemmeligheten bak industrieventyret han har vært med å skape, og hvorfor har han vært så opptatt av å gi tilbake?

DNB

Story

Hvor viktig er småbedrifter for lokalsamfunnet? Og hva slags ringvirkninger oppstår egentlig når du velger å klippe håret hos den lokale frisøren? Vi bisto DNB i kampanjen #ringvirkninger med å belyse små og mellomstore bedrifters bidrag til samfunnet.

Story

Borettslag er fellesskap. Tar du vekk menneskene sitter du igjen med bygninger. Les historien om Grethe og Bente og deres 47 år lange nabo- og vennskap, skrevet av Apriil Story for å styrke Eiendomsmegler 1 sin posisjon som en megler som virkelig kjenner livet mellom husene.